Mester Emese

Dentalhigiénikus, Tudatos Szájápolás

Mester Emese vagyok dentálhigiénikus és a környezetbarát szájápolás specialistája. Küldetésemnek tartom, hogy megreformáljam a magyarországi szájhigiénés szokásokat. Szabadidőmben rendszeresen járok intézményekbe és önkéntesen tartok prevenciós foglalkozásokat óvodásoknak, iskolásoknak valamint sérült felnőttek számára. Ezen látogatásoknak köszönhetően realizálódott bennem csak igazán az, hogy mekkora szükség és igény van arra, hogy szakemberként segítsük a lakosságot szájhigiénés szokásainak kialakításában/javításában.

Ennek hatására döntöttem úgy, hogy a közösségi média erejét edukáló tartalmak megosztására fogom használni. Persze miután szívügyem a környezetvédelem és ez irányú felsőoktatási végzettségem is van, így a fenntarthatóság sem hiányozhat a @tudatosszájápolás instagram oldalamról.

Mester Emese, Tudatos szájápolás

Fogaskerekek – mit tanulhatsz a képzéseken?

Keresőoptimalizálás – A Google első hely titka – MÁJUS 15.

Weboldal

Ezen a képzésen a weboldalakról, azok létrehozásáról, áttervezéséről tanulhatsz. Arról, hogy milyen technikai követelményeknek kell megfelelni, milyen keretrendszereket használhatsz, valamint a design- és a struktúra-tervezést is górcső alá vesszük.

Az egész napos képzés gyakorlati részében átrágjuk magunkat a sokak számára kellemetlen technikai részleteken – tudom, hogy ez nem a legjobb téma, de hidd el, itt indul a sikeres út!

Megismerkedhetsz a weboldaltervezés logikai alapjaival, majd példákon keresztül a webdesign aktuális trendjeivel – és persze azzal, hogy mit érdemes és mit nem érdemes követni.

Megtanulhatod, milyen eszközökkel segít nekünk a Google, hogy a weboldalunk a lehető legjobb helyen legyen.

Tartalomgyártás – elmélettől gyakorlatig

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan írj könnyen értelmezhető, befogadható és aktivizáló tartalmakat – mire kell ügyelj, ha blogbejegyzést, aloldal szöveget vagy akár egy Facebook bejegyzést írsz.
Megismerkedhetsz a kreatív tartalomgyártás elméletével és gyakorlatával, majd magad is kipróbálhatsz olyan eszközöket, melyek segítenek az online jelenlétben.

Jelentkezz még ma a képzésre!

Ezen a komplex, átfogó képzésen ezt mutatjuk majd meg neked. 14 éve készítünk honlapokat fogászatoknak, több száz fogászati blogbejegyzés készítettünk már. Szerződött rendelőink közül van, aki egyáltalán nem költ fizetett hirdetésre, mégis várólista alapján tudják behívni a betegeket.