Dental Meetup – Összekötjük a szakmát!

Csatlakozz egy kötetlen szakmai beszélgetéshez!

Gyere, ismerkedj szakmabeliekkel kötetlenül egy jó hangulatú beszélgetés mellett! Következő vendégünk Makó János fogtechnikus mester.

Mikor érdemes velünk tartanod?

  • Ha tágítanád az ismereteid különböző szakmai témákban
  • Ha új ingerekre vágysz a napi mókuskerékben
  • Ha bővítenéd a kapcsolati hálódat a szektorban
  • Ha ismerkednél újító, inspiráló egyéniségekkel
  • Ha részese lennél valami újnak
  • Ha támogatnál egy karitatív programot

Szervezők

Szemes Orsolya

Fogászati marketing szakember

Szemes Orsolya vagyok, a Fogászati Kommunikáció alapítója. 2007 óta dolgozom fogászati marketing területen: az elmúlt 14 évben dolgoztam rendelőből, alkottam fogtechnikai laborból és kipróbáltam magam professzionális ügynökségi keretek között is. Célom, hogy könnyed, mégis hatékony formában adjam át a szektorra vonatkozó speciális tudásomat a fejlődni vágyóknak.

Dr. Radánovics-Nagy Dániel

Fogorvos, DentOwl Academy alapító

2015 óta aktívan részt veszek a Dental Press kiadványainak szerkesztésében, 2016 óta pedig a Dental World nemzetközi fogászati szakkiállítás és konferencia programfüzetének szerkesztője vagyok, illetve a Szájhigiénés és Prevenciós Kongresszus témafelelőse. Utóbbi téma különösképp szívügyem: óvodák, iskolák, gyerektáborok rendszeres meghívottjaként tanítom a helyes szájhigiénére a legifjabb korosztályt.

Vendégünk: Makó János ftm

Brazil nyárból a magyar télbe – avagy 32 foggal a Föld körül: beszélgetés Makó Jánossal.

Az ország – és talán a világ – egyik legismertebb fogtechnikus mestere, de fogakról csak a feltétlenül szükségeset fogunk dumálni. Arról már annál inkább, milyen úgy összességében a fogászat a világ különböző részein? Erre ugyanis óriási rálátással bír, tekintettel arra, hogy összeszámolni is nehéz (mi azért össze fogjuk! 😃), hány országban járt az elmúlt években kurzust tartani. De lesz még sok más téma is, az Élet nagy dolgairól.

Az esemény részletei

Dátum, időpont

2021. november 26. 19:00
Érkezés és helyfoglalás 18.30-tól

Helyszín

Impró
1066 Budapest, Ó u. 4.

Visszajelzések a korábbi eseményekről

Kedves Dani!
Kedves Orsi!
 
Köszönöm, hogy együtt lehettünk. Jó volt!  Szerettem volna valami szépet írni nektek a kellemes, laza hangulatomról, az érzéseimről, amelyeket előcsalogatott ez az “újszerű műfaj”. Nem rég olvasott Grecsó Krisztián sorok jutottak eszembe:
 
“Én már nem tudom, vagyis elfeledtem, és akarnom kell emlékezni rá, hogy alig néhány évtizede még nálunk Magyarországon is szóltak egymáshoz az emberek, tudni akarták, honnan jön a másik, mire vágyik, nyitva voltak az ajtók, feljártunk egymáshoz, a folyosón, a kis ház előtt ott volt a hokedli, arra ültek ki az öregek, akik nem is voltak öregek, és mondták, hogy telik az élet, mi a titka a roppanós kovászos uborkának, milyen nóta járja, ki süti legszebbre a szalonnát, hol olcsó a sütőmargarin.   … és valahogy mindig volt min nevetni.”  (Grecsó Krisztián: Élet Katedrális”)
 
Szeretettel
 
Dr. Szőke Judit

Kiváló est! Köszönet neked és Andrásnak! Fojt. köv…..!

Dr. Gerlóczy Pál

Nagyon jó megmozdulás… várjuk a következőt! Vigyétek az igét kedves kollégák!

Schmuck Andrea

Alig várom a következőt!

Mester Emese

Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem. És az ötlet kiváló, hogy összehozzuk a szakmai “apraját” és nagyjait. Remélem lesz folytatás… nagyon jó volt.

Papp Tamara Edit

Köszönjük a kezdemènyezèst, szervezèst, jövünk a legközelebbire is!

Baranyai Ágnes

Részvételi díj

Dental Meetup II.

Belépőjegy a II. Dental Meetup eseményre. Vendég: Makó János

18 készleten