Dental Meetup – Összekötjük a szakmát!

Csatlakozz egy kötetlen szakmai beszélgetéshez és támogass egy nemes ügyet!

Gyere, ismerkedj szakmabeliekkel kötetlenül egy jó hangulatú beszélgetés mellett! Következő vendégünk Járai Márk énekes.

Mikor érdemes velünk tartanod?

  • Ha tágítanád az ismereteid különböző szakmai témákban
  • Ha új ingerekre vágysz a napi mókuskerékben
  • Ha bővítenéd a kapcsolati hálódat a szektorban
  • Ha ismerkednél újító, inspiráló egyéniségekkel
  • Ha részese lennél valami újnak
  • Ha támogatnál egy karitatív programot

Szervezők

Szemes Orsolya

Fogászati marketing szakember

Szemes Orsolya vagyok, a Fogászati Kommunikáció alapítója. 2007 óta dolgozom fogászati marketing területen: az elmúlt 14 évben dolgoztam rendelőből, alkottam fogtechnikai laborból és kipróbáltam magam professzionális ügynökségi keretek között is. Célom, hogy könnyed, mégis hatékony formában adjam át a szektorra vonatkozó speciális tudásomat a fejlődni vágyóknak.

Dr. Radánovics-Nagy Dániel

Fogorvos, DentOwl Academy alapító

2015 óta aktívan részt veszek a Dental Press kiadványainak szerkesztésében, 2016 óta pedig a Dental World nemzetközi fogászati szakkiállítás és konferencia programfüzetének szerkesztője vagyok, illetve a Szájhigiénés és Prevenciós Kongresszus témafelelőse. Utóbbi téma különösképp szívügyem: óvodák, iskolák, gyerektáborok rendszeres meghívottjaként tanítom a helyes szájhigiénére a legifjabb korosztályt.

Vendégünk: Járai Márk

A jellegzetes – rekedtes, egyben bársonyos – hangú énekesről viszonylag kevesen tudják, hogy rengeteg szálon kötődik a fogászathoz. Ahogy azonban a Dental Meetup eddigi meghívottjaival, így vele sem csak a fogakról fogunk beszélgetni. Olyannyira nem, hogy Márk gitárt 🎸 is hoz magával és néhány számot is fog játszani nekünk!

❗Tekintettel arra, hogy Halott Pénz zenekarral minden koncertjük teltházas (például a Meetup-ot megelőzően két héttel több ezer ember előtt játszanak az Arénában, amire már rég’ elfogytak a jegyek), ezért érdemes lesz sasolnotok a hamarosan nyíló regisztrációs felületetünket – ha nem akartok lemaradni erről a különleges beszélgetéssel egybekötött mini-koncertről❗

Az esemény részletei

Dátum, időpont

2022. április 22. 19:00
Érkezés és helyfoglalás 18.30-tól

Helyszín

Impró
1066 Budapest, Ó u. 4.

Visszajelzések a korábbi eseményekről

Kedves Dani!
Kedves Orsi!
 
Köszönöm, hogy együtt lehettünk. Jó volt!  Szerettem volna valami szépet írni nektek a kellemes, laza hangulatomról, az érzéseimről, amelyeket előcsalogatott ez az „újszerű műfaj”. Nem rég olvasott Grecsó Krisztián sorok jutottak eszembe:
 
„Én már nem tudom, vagyis elfeledtem, és akarnom kell emlékezni rá, hogy alig néhány évtizede még nálunk Magyarországon is szóltak egymáshoz az emberek, tudni akarták, honnan jön a másik, mire vágyik, nyitva voltak az ajtók, feljártunk egymáshoz, a folyosón, a kis ház előtt ott volt a hokedli, arra ültek ki az öregek, akik nem is voltak öregek, és mondták, hogy telik az élet, mi a titka a roppanós kovászos uborkának, milyen nóta járja, ki süti legszebbre a szalonnát, hol olcsó a sütőmargarin.   … és valahogy mindig volt min nevetni.”  (Grecsó Krisztián: Élet Katedrális”)
 
Szeretettel
 
Dr. Szőke Judit

Kiváló est! Köszönet neked és Andrásnak! Fojt. köv…..!

Dr. Gerlóczy Pál

Nagyon jó megmozdulás… várjuk a következőt! Vigyétek az igét kedves kollégák!

Schmuck Andrea

Alig várom a következőt!

Mester Emese

Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem. És az ötlet kiváló, hogy összehozzuk a szakmai „apraját” és nagyjait. Remélem lesz folytatás… nagyon jó volt.

Papp Tamara Edit

Köszönjük a kezdemènyezèst, szervezèst, jövünk a legközelebbire is!

Baranyai Ágnes

Részvételi díj

III. Dental Meetup

Belépő a III. Dental Meetupra. Vendég: Járai Márk énekes

104 készleten