Erdei Anasztázia

Social Média Menedzser

Erdei Anasztázia vagyok, és 2023 elején kezdtem el a közösségi média tartalmak készítését, miközben a marketingkommunikáció alapképzés szakmai gyakorlatát teljesítettem. Portugáliában képi és írásos tartalmakat szerkesztettem egy turisztikai vállalat számára, amikor lehetőségem adódott a fogászati világban is kipróbálni a tanultakat.

Azóta kizárólag a fogászati terület közösségi média kommunikációjára fókuszálok és emellett pedig vállalkozásfejlesztés mesterszakon folytatom tanulmányaimat.

Erdei Anasztázia / Fogászati kommunikáció

Aktív munkaévek száma

Fogászati posztok száma

Fogászati blogcikkek száma

Olvastad már?

3 hiba, amit ne kövess el a videós fogászati tartalmaknál!

3 hiba, amit ne kövess el a videós fogászati tartalmaknál!

Örömmel látom, hogy egyre több rendelő fektet kiemelt figyelmet a videós tartalmak készítésére: szinte naponta jönnek ki az érdekesebbnél érdekesebb részek a közösségi oldalakon. Ám hibák is akadnak sajnos szép számmal! Ezekre figyelj, ha tökéletes szintre szeretnéd...

3 tipp a fogászati influenszer együttműködésekhez

3 tipp a fogászati influenszer együttműködésekhez

Elég friss bennem néhány élmény, ezért gondoltam, megosztom a tapasztalataimat veled is. A celebekkel, vloggerekkel-bloggerekkel való együttműködés nem újkeletű a fogászati marketingben - hasznos kiegészítője lehet a fizetett hirdetéseknek, PR kampányoknak és új...

Fogaskerekek – mit tanulhatsz a képzéseken?

Keresőoptimalizálás – A Google első hely titka – MÁJUS 15.

Weboldal

Ezen a képzésen a weboldalakról, azok létrehozásáról, áttervezéséről tanulhatsz. Arról, hogy milyen technikai követelményeknek kell megfelelni, milyen keretrendszereket használhatsz, valamint a design- és a struktúra-tervezést is górcső alá vesszük.

Az egész napos képzés gyakorlati részében átrágjuk magunkat a sokak számára kellemetlen technikai részleteken – tudom, hogy ez nem a legjobb téma, de hidd el, itt indul a sikeres út!

Megismerkedhetsz a weboldaltervezés logikai alapjaival, majd példákon keresztül a webdesign aktuális trendjeivel – és persze azzal, hogy mit érdemes és mit nem érdemes követni.

Megtanulhatod, milyen eszközökkel segít nekünk a Google, hogy a weboldalunk a lehető legjobb helyen legyen.

Tartalomgyártás – elmélettől gyakorlatig

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan írj könnyen értelmezhető, befogadható és aktivizáló tartalmakat – mire kell ügyelj, ha blogbejegyzést, aloldal szöveget vagy akár egy Facebook bejegyzést írsz.
Megismerkedhetsz a kreatív tartalomgyártás elméletével és gyakorlatával, majd magad is kipróbálhatsz olyan eszközöket, melyek segítenek az online jelenlétben.

Jelentkezz még ma a képzésre!

Ezen a komplex, átfogó képzésen ezt mutatjuk majd meg neked. 14 éve készítünk honlapokat fogászatoknak, több száz fogászati blogbejegyzés készítettünk már. Szerződött rendelőink közül van, aki egyáltalán nem költ fizetett hirdetésre, mégis várólista alapján tudják behívni a betegeket.