Petrekovits Márton

Médiadesigner

Petrekovits Marci vagyok, 2012 óta állítok elő online marketingkommunikációs eszközöket. Szabadúszóként gyártok grafikákat, videókat, weboldalakat és szinte mindent, ami egy sikeres online jelenléthez szükséges. Az elmúlt évtizedben dolgoztam már multinacionális kereskedelmi üzletlánccal, nonprofit szervezettel, belekóstoltam a politikai kommunikáció keserű világába, segítettem elindítani egyszékes rendelőket, de rendszeresen dolgozom nagyobb, 6-8 székes fogászati rendelőkkel is.

A média design számos területén szereztem már tapasztalatot: rendszeresen dolgozom a MOME felnőttképzési intézményével, a MOME Opennel, de kommunikációs szakértőként a TEDxBudapest (és kapcsolt szerveződései) is visszatérő partnereim. Legszívesebben kis- és középvállalkozások mindennapi munkáját támogatom a kreatív oldalról.

Kedvenc területem a mozgókép, a social videótól a televíziós produkciókig dolgoztam már operatőrként, vágóként, világosítóként, rendezőként és gyártásvezetőként. Ezen kívül több tucat egyedi weboldalt hoztam létre és kezelek rendszeresen, így leginkább ezeken a területeken tudok hasznos, ready-to-use tudást átadni annak, aki nyitott a fejlődésre.

Aktív munkaévek száma

Fogászati projektek száma

Forgatott videók száma

Olvastad már?

3 hiba, amit ne kövess el a videós fogászati tartalmaknál!

3 hiba, amit ne kövess el a videós fogászati tartalmaknál!

Örömmel látom, hogy egyre több rendelő fektet kiemelt figyelmet a videós tartalmak készítésére: szinte naponta jönnek ki az érdekesebbnél érdekesebb részek a közösségi oldalakon. Ám hibák is akadnak sajnos szép számmal! Ezekre figyelj, ha tökéletes szintre szeretnéd emelni a fogászati marketinged!

Fogaskerekek – mit tanulhatsz a képzéseken?

Keresőoptimalizálás – A Google első hely titka – MÁJUS 15.

Weboldal

Ezen a képzésen a weboldalakról, azok létrehozásáról, áttervezéséről tanulhatsz. Arról, hogy milyen technikai követelményeknek kell megfelelni, milyen keretrendszereket használhatsz, valamint a design- és a struktúra-tervezést is górcső alá vesszük.

Az egész napos képzés gyakorlati részében átrágjuk magunkat a sokak számára kellemetlen technikai részleteken – tudom, hogy ez nem a legjobb téma, de hidd el, itt indul a sikeres út!

Megismerkedhetsz a weboldaltervezés logikai alapjaival, majd példákon keresztül a webdesign aktuális trendjeivel – és persze azzal, hogy mit érdemes és mit nem érdemes követni.

Megtanulhatod, milyen eszközökkel segít nekünk a Google, hogy a weboldalunk a lehető legjobb helyen legyen.

Tartalomgyártás – elmélettől gyakorlatig

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan írj könnyen értelmezhető, befogadható és aktivizáló tartalmakat – mire kell ügyelj, ha blogbejegyzést, aloldal szöveget vagy akár egy Facebook bejegyzést írsz.
Megismerkedhetsz a kreatív tartalomgyártás elméletével és gyakorlatával, majd magad is kipróbálhatsz olyan eszközöket, melyek segítenek az online jelenlétben.

Jelentkezz még ma a képzésre!

Ezen a komplex, átfogó képzésen ezt mutatjuk majd meg neked. 14 éve készítünk honlapokat fogászatoknak, több száz fogászati blogbejegyzés készítettünk már. Szerződött rendelőink közül van, aki egyáltalán nem költ fizetett hirdetésre, mégis várólista alapján tudják behívni a betegeket.