Petrekovits Márton

Online marketing szakértő

Petrekovits Márton vagyok, 2012 óta dolgozom a digitális marketing területén. Gyakornokként egy outsourcing marketing ügynökségnél kóstoltam bele az online marketing folyamatosan növekvő világába, majd 2013-tól vállalkozóként igyekszem segíteni ügyfeleimet céljaik elérésében.

A luxuscikkektől a dunai hajózásig, a nonprofit szervezetektől egészen a politikai kommunikációig vettem már részt különböző kampányok tartalmainak, felületeinek előkészítésében és gyártásában – mondhatni „mindenevő” vagyok.

Az elmúlt közel egy évtizedben a tartalomalapú marketing minden szegletében szereztem már tapasztalatokat. Több ügyfelemmel stratégiai tanácsadóként is együtt dolgozhattam.

Azt vallom, hogy az online jelenlét alapvető feltétele egy jól működő, átlátható, logikus rendszer. Ebben a rendszerben kell kialakítanunk a vállalkozásunknak megfelelő stratégiát. A rendszer fogaskerekei azok a területek, melyeket a Fogászati Kommunikációval közösen létrehozott képzésben szeretnénk jobban megismertetni az érdeklődőkkel.

Fogaskerekek – mit tanulhatsz a képzéseken?

Keresőoptimalizálás – A Google első hely titka – MÁJUS 15.

Weboldal

Ezen a képzésen a weboldalakról, azok létrehozásáról, áttervezéséről tanulhatsz. Arról, hogy milyen technikai követelményeknek kell megfelelni, milyen keretrendszereket használhatsz, valamint a design- és a struktúra-tervezést is górcső alá vesszük.

Az egész napos képzés gyakorlati részében átrágjuk magunkat a sokak számára kellemetlen technikai részleteken – tudom, hogy ez nem a legjobb téma, de hidd el, itt indul a sikeres út!

Megismerkedhetsz a weboldaltervezés logikai alapjaival, majd példákon keresztül a webdesign aktuális trendjeivel – és persze azzal, hogy mit érdemes és mit nem érdemes követni.

Megtanulhatod, milyen eszközökkel segít nekünk a Google, hogy a weboldalunk a lehető legjobb helyen legyen.

Tartalomgyártás – elmélettől gyakorlatig

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan írj könnyen értelmezhető, befogadható és aktivizáló tartalmakat – mire kell ügyelj, ha blogbejegyzést, aloldal szöveget vagy akár egy Facebook bejegyzést írsz.
Megismerkedhetsz a kreatív tartalomgyártás elméletével és gyakorlatával, majd magad is kipróbálhatsz olyan eszközöket, melyek segítenek az online jelenlétben.

Jelentkezz még ma a képzésre!

Ezen a komplex, átfogó képzésen ezt mutatjuk majd meg neked. 14 éve készítünk honlapokat fogászatoknak, több száz fogászati blogbejegyzés készítettünk már. Szerződött rendelőink közül van, aki egyáltalán nem költ fizetett hirdetésre, mégis várólista alapján tudják behívni a betegeket.