Egy igazán különleges, kedves doktornőt ismertem meg nyáron az @inDent Digital&Classic közbenjárásával. Laci és Attila szuperlatívuszokban beszélt Enikő doktornőről: fogtechnikusként elsőként az igényes, szép munkáját emelték ki, de aztán sorolták is tovább, mennyire kedves, mennyire könnyedén lehet vele együtt dolgozni, és ő is imád kertészkedni. 

Miután ezt az utolsó aduászt is bedobták, nem is volt kérdés számomra, hogy szívesen mondok igent először egy ismerkedős beszélgetésre, majd egy egész nyáron tartó közös munkára. 

Bár a doktornő 20 éve van a szakmában, még sosem volt saját weboldala. Most sem a marketing miatt akarta elkészíttetni, hanem a meglévő ügyfeleinek kedveskedik majd vele.

Ma délután, a honlap átadásakor a doktornő felhívott és hálálkodva köszönte meg Niki és az én hónapokig tartó munkánkat. Nem is emlékszem, hogy valaha tett-e ennyire figyelmes gesztust felénk valaki, nagyon jól esett.

Számomra tényleg varázserővel bírnak ezek az “apróságok”, a köszönömök a válaszemailekben.

És köszönöm ezúton is Niki profi munkáját, amit beletette a Dentique Budapest projektbe! ❤️

https://dentiquebp.hu
Webdizájn: Nagy Attila pixelfighter
Szövegírás és koncepció: Lévai Nikolett
Szakmai háttér, lektorálás, projekt felelős: Szemes Orsolya – Fogászati kommunikáció

Máskor is szeretnél hasonló dolgokról olvasni? Kövesd a munkánkat:

Ingyenes fotóbankok – Innen válogass!

Az interneten fellelhető képeket nem használhatod fel kedved szerint, hiszen azok valaki munkájának gyümölcsei, így jogosan tart igényt a jogdíj megfizetésére. Talán már Te is hallottál olyan „stockfotó” oldalakról, ahonnan 1-2 dollárért cserébe...

A befektetett munka gyümölcse – DentalWorld2019

Reggel, amikor megláttam a Dental World kék szőnyegét, kitörő öröm lett úrrá rajtam. Valósággá vált 6 hónapnyi befektetett munka! Sohasem látott, ultraprofi standok, rengeteg ember a térben, tucatnyi egyidejű, telházas workshop... A kapocs pedig mi vagyunk mindehhez!...

A nagy öregek dilemmája

Az elmúlt hetekben több konzultációm is volt a “szakma nagy öregjeivel”. Arról számoltak be, hogy hiába az évtizedes szakmai múlt, a tudás, mégsem megy úgy a praxis, mint 10-15 évvel ezelőtt. Nem értik, mi változott, hiszen ők mindent ugyanúgy csinálnak. A tudásuk, a...

Újabb krízisközpontban járt a Dental Meetup csapata!

Óriási örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy Mester Emese vezetésével múlt pénteken újabb szájhigiéniás tanácsadásban részesültek a leginkább rászoruló gyerekek és felnőttek!

Fórumok, chatszobák és zárt csoportok – Mi a közös bennük?

Tegnap jött a felismerés: minden maradt a régi, csak a platform változott. 2007-ben kezdtem el online marketing területen dolgozni. Akkoriban szinte minden honlapnak volt hozzászólás/chat/fórum funkciója, amit sokan használtak is, ott osztották meg kért-kéretlenül a véleményüket az adott tartalomról.

Telemedicina a jövő? Fogorvoslás a világhálón

A telemedicinát a fogorvoslásban egyre inkább izgalmas előrelépésként ismerik el. Ami viszont körvonalazódni látszik, hogy a távmedicina a szakmánkban még korlátozott lehetőségekkel bír.