Óriási örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy a Dental Meetup keretében összegyűjtött adományokból idén is több krízisközpontba tudunk ellátogatni fogászati prevenciós foglalkozást tartani.😊

​Múlt pénteken Mester Emese Tudatos Szájápolás vezetésével Paczuk-Kocsis Dorka és Bolla Barbara egy olyan anyaotthont kerestek fel, ahová családi erőszak elől menekülnek a nők és a gyermekek. Jelenleg sajnos 35 aktív lakója van az intézménynek.

  • Játékos formában beszélgettek a gyerekekkel és a felnőttekkel a szájápolás fontosságáról.
  • A helyes technika elsajátításában nagy segítségre voltak a Jordan Hungary környezetbarát termékei. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy a Jordan Hungary évek óta aktívan támogatja a programunkat!

Nyáron még két másik anyaotthonba látogatunk el! 

Ezúton is szeretném megköszönni Emese Mesternek és a Dentalhigiénikus vagyok csapatának, hogy csatlakoztak a programunkhoz, így még hatékonyabban tudunk segíteni a valóban rászoruló lakókon! 

Valamint mérhetetlen hála illeti azokat a szakmabelieket, akik jegyvásárlással vagy közvetlen adománnyal hozzájárultak a program megvalósulásához! 

Hamarosan érkezem a további beszámolókkal!

Máskor is szeretnél hasonló dolgokról olvasni? Kövesd a munkánkat:

Negatív értékelések – Hogyan válaszolj rájuk?

Fontos tisztában lenned azzal, hogy a negatív visszajelzésekre azért adunk választ szövegesen is, mert ez a jövendő pácienseknek szól.

A nagy öregek dilemmája

Az elmúlt hetekben több konzultációm is volt a “szakma nagy öregjeivel”. Arról számoltak be, hogy hiába az évtizedes szakmai múlt, a tudás, mégsem megy úgy a praxis, mint 10-15 évvel ezelőtt. Nem értik, mi változott, hiszen ők mindent ugyanúgy csinálnak. A tudásuk, a...

Fogászati videós tartalmak készítése – 3 tipp

A fogászati videós tartalmak a legkedveltebb játszótereimmé váltak az elmúlt években! Szerencsére nagyon jól teljesítenek, így összeköthetem a kellemest a hasznossal. Írtam nektek egy kisokost a Dental Menedzser oldalára, milyen videókat érdemes készíteni a Youtube-ra.

Peres ügyek a rendelőben – Működő megoldások

Élő webinár a rendelői peres ügyekről. Miket tapasztalunk mostában, hogyan érdemes kezelni és hogyan nem a perrel fenyegő pácienseket

Mikor érdemes lecserélni a fogászat weboldalát?

Petrekovits Marcival, a FatFlamingo webdizájnerével készítettünk egy videósorozatot a fogászati honlapokról. Az első adásunkban arról beszélgetünk, melyek azok a helyzetek, amikor érdemes lehet lecserélni egy rendelő weboldalát.

Fogászati apróhirdetés – 3 tipp, hogy még sikeresebb legyen a hirdetésed!

Írtam egy újabb vendégposztot a Dental Menedzser oldalára a fogászati apróhirdetésekkel kapcsolatban. A marketing feladatok mellett toborzással is foglalkozom az ügyfeleimnél, így a saját bőrömön tapasztalom, milyen fontos egy jól megírt hirdetés.