Óriási örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy a Dental Meetup keretében összegyűjtött adományokból idén is több krízisközpontba tudunk ellátogatni fogászati prevenciós foglalkozást tartani.😊

​Múlt pénteken Mester Emese Tudatos Szájápolás vezetésével Paczuk-Kocsis Dorka és Bolla Barbara egy olyan anyaotthont kerestek fel, ahová családi erőszak elől menekülnek a nők és a gyermekek. Jelenleg sajnos 35 aktív lakója van az intézménynek.

  • Játékos formában beszélgettek a gyerekekkel és a felnőttekkel a szájápolás fontosságáról.
  • A helyes technika elsajátításában nagy segítségre voltak a Jordan Hungary környezetbarát termékei. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy a Jordan Hungary évek óta aktívan támogatja a programunkat!

Nyáron még két másik anyaotthonba látogatunk el! 

Ezúton is szeretném megköszönni Emese Mesternek és a Dentalhigiénikus vagyok csapatának, hogy csatlakoztak a programunkhoz, így még hatékonyabban tudunk segíteni a valóban rászoruló lakókon! 

Valamint mérhetetlen hála illeti azokat a szakmabelieket, akik jegyvásárlással vagy közvetlen adománnyal hozzájárultak a program megvalósulásához! 

Hamarosan érkezem a további beszámolókkal!

Máskor is szeretnél hasonló dolgokról olvasni? Kövesd a munkánkat:

Negatív értékelések – Hogyan válaszolj rájuk?

Fontos tisztában lenned azzal, hogy a negatív visszajelzésekre azért adunk választ szövegesen is, mert ez a jövendő pácienseknek szól.

Mi lesz veled, fogászati turizmus?

Sokakat foglalkoztat a fogászati turizmus helyzete. Vagy azért, mert benne dolgozik, és lassan egy éve kell szembenéznie egy teljesen új rendszerrel, vagy pedig azért, mert őt is érinti a kiéleződő verseny a hazai betegekért.

HOL nyiss rendelőt?

Minden második fogorvos a "gazdag kerületekben" tervezi megnyitni a saját rendelőjét. A 2., 12. és 13. kerület zsúfolásig van 1-2 székes fogászatokkal, akik sokszor küzdenek a betegekért. Mert megnyitottak, de nem terveztek előre, honnan lesznek betegeik (milyen...

Az alázat ereje

Én hiszek az ALÁZAT erejében. Tudom, ez manapság már nem trendi, de én akkor is el fogom mondani minden adandó alkalommal, hogy mennyi mindent nyerhetsz azzal, ha alázatos vagy - a munkádban, a szakmádban, sőt, akár az életedben is. Ha alázattal végigtanulod az...

Fogászati SEO teszt – Fogfeltöltés

Márciusban megalkottam egy új fogászati szót, ami korábban nem létezett: a FOGFELTÖLTÉS nevet kapta.

DentOwl Talk – After Eight Dr. Lászlófy Csabával

A tavaszi karantén alatt DentOwl Talk címmel indítottunk élő, interaktív Zoom-beszélgetéseket, meghívott vendégekkel. Az első invitáltunk Dr. Lászlófy Csaba, szájsebész kolléga volt, aki most is első kérésre elfogadta meghívásunkat, hogy a márciusi korlátozások óta eltelt 9 hónapról, annak tanulságairól és személyes tapasztalatairól kötetlenül beszélgessen velünk.