Óriási örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy a Dental Meetup keretében összegyűjtött adományokból idén is több krízisközpontba tudunk ellátogatni fogászati prevenciós foglalkozást tartani.😊

​Múlt pénteken Mester Emese Tudatos Szájápolás vezetésével Paczuk-Kocsis Dorka és Bolla Barbara egy olyan anyaotthont kerestek fel, ahová családi erőszak elől menekülnek a nők és a gyermekek. Jelenleg sajnos 35 aktív lakója van az intézménynek.

  • Játékos formában beszélgettek a gyerekekkel és a felnőttekkel a szájápolás fontosságáról.
  • A helyes technika elsajátításában nagy segítségre voltak a Jordan Hungary környezetbarát termékei. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy a Jordan Hungary évek óta aktívan támogatja a programunkat!

Nyáron még két másik anyaotthonba látogatunk el! 

Ezúton is szeretném megköszönni Emese Mesternek és a Dentalhigiénikus vagyok csapatának, hogy csatlakoztak a programunkhoz, így még hatékonyabban tudunk segíteni a valóban rászoruló lakókon! 

Valamint mérhetetlen hála illeti azokat a szakmabelieket, akik jegyvásárlással vagy közvetlen adománnyal hozzájárultak a program megvalósulásához! 

Hamarosan érkezem a további beszámolókkal!

Máskor is szeretnél hasonló dolgokról olvasni? Kövesd a munkánkat:

Mikor érdemes lecserélni a fogászat weboldalát?

Petrekovits Marcival, a FatFlamingo webdizájnerével készítettünk egy videósorozatot a fogászati honlapokról. Az első adásunkban arról beszélgetünk, melyek azok a helyzetek, amikor érdemes lehet lecserélni egy rendelő weboldalát.

Szemét kérdés – Költségcsökkentés a rendelőben

Hogyan lehet csökkenteni az ipari mennyiségű szemetet a rendelőben? Mi történik a kommunális szemétbe kidobott veszélyes hulladékkal?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ ma meghívott vendégeinkkel.

Újabb krízisközpontban járt a Dental Meetup csapata!

Óriási örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy Mester Emese vezetésével múlt pénteken újabb szájhigiéniás tanácsadásban részesültek a leginkább rászoruló gyerekek és felnőttek!

Dr. Varga Endre és Késmárki László. A legmenőbb fogászati startup

A DentOwl Talk következő vendége Dr. Varga Endre és Késmárki László tech guru lesz a dicomLAB-tól. A fogászati vállalkozást idén a 2. legnagyobb potenciálú magyar startupnak választották.

7 fogászati marketing kampány, amivel neked már nem érdemes kísérletezned

Azt nem lehet rám mondani, hogy ne lennék kreatív ötletek híján, ha új fogászati marketing kampányokat kell kitalálni. Szeretek tesztelgetni, és szerencsére az ügyfeleim jelentős része is nyitott az újdonságokra. Vannak ötletek, amik eleve kudarcra voltak ítélve, de akadnak olyanok, amikről csak később derült ki, hogy nem fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

Mit tegyél, ha nem szexi a fogászati márkád?

Dolgoztam olyan fogászati kereskedőcéggel, akik nem számítottak "szexinek" a piacon, de ettől függetlenül gyorsan tudtak növekedni és rengeteg megrendelőjük volt. Náluk a klasszikus B2B kommunikáció NEM MŰKÖDÖTT. A kezdeti években kint voltunk a Dental World-ön,...