Rátonyi József fogtechnikus mester – az Ivoclar Vivadent Company magyarországi Biofunctional Prosthetic System (BPS) technikai demonstrátorának – neve összefonódott a szakmai igényességgel, a valóban hasznos, gyakorlatorientált és persze jó hangulatú kurzusokkal.
DentOwl Talk - After Eight: Külföldi rendelők helyzete / Fogászati kommunikáció

Prágai Géza Protetikai Emlékverseny

Az érték- és hagyományteremtés vágyától fűtve, a Magyar Fogorvosok Egyesületének Fogpótlástani Társaságával karöltve életre hívta az I. Prágai Géza Protetikai Emlékversenyt, melyre rekord gyorsasággal telt meg a nevezői létszám. A verseny mindazon magyar ajkú fogtechnikusok számára szerveződött, akik Magyarországon vagy bárhol a világban dolgoznak és a kivehető teljes fogpótlások készítésének specialistái.
  • Mi motiválja akár a mindennapi munkája, akár a tanítás során és ezen verseny megszervezésében?
  • Ki volt Prágai Géza a magyar fogtechnikus és fogorvos társadalom palettáján és mit hagyott örökül a jelen és jövő szakemberei számára?

A beszélgetést itt tudod visszanézni, ha lemaradtál róla:

Máskor is szeretnél hasonló dolgokról olvasni? Kövesd a munkánkat:

DentOwl Talk – After Eight Dr. Lászlófy Csabával

A tavaszi karantén alatt DentOwl Talk címmel indítottunk élő, interaktív Zoom-beszélgetéseket, meghívott vendégekkel. Az első invitáltunk Dr. Lászlófy Csaba, szájsebész kolléga volt, aki most is első kérésre elfogadta meghívásunkat, hogy a márciusi korlátozások óta eltelt 9 hónapról, annak tanulságairól és személyes tapasztalatairól kötetlenül beszélgessen velünk.

Ilyen volt 2023! Évértékelő

Megvan az a jelenet az Indiana Jones első részéből, amikor Indi egy óriási kőgolyó elől menekül fejvesztve? Ilyennek éreztem a tavalyi évem…

Nem megfelelő beteganyag? Ezért ne legyél „kuponos rendelő”!

A május 1-i Dentowl Talk komment szekciójában jót mulattak a fogorvosok a "kuponos rendelő" kifejezésen. A pandémiával járó leállás rengeteg fogászatot hozott nehéz helyzetbe - pont, mint a 2008-as gazdasági válság. Hiszem, vallom és tapasztalom, hogy nem kell állandó...

Fogászati SEO teszt – Fogfeltöltés

Márciusban megalkottam egy új fogászati szót, ami korábban nem létezett: a FOGFELTÖLTÉS nevet kapta.

Külföldi tulajdonú fogorvosi rendelők helyzete

Mi történt a covid első és második hullámában a külföldi magyar tulajdonú rendelőkkel? Van-e vagy lesz-e hatással a magyar piacra a kiutazni nem tudó orvosok munkakeresése?

Fogászati reklámtábla – 5 tipp, hogy hasznos legyen

Bár alapvetően mindig online marketinggel foglalkoztam, ezt tartom a leghasznosabbnak és ez az eszköz a leginkább mérhető, mégis részese voltam néhány rendelői reklámtábla készítésének. Az itt ért tapasztalataimat osztom meg most veletek.